top of page
Ledelsestyper_051022_edited.png

Lederuddannelse for trænere

Sæt de menneskelige ressourcer i spil

Træneruddannelsen hos Sapience hjælper dig, med at kunne udfolde det store potentiale, der ligger i dig som træner, samt at identificere og arbejde målrettet med at udfolde potentialet i den enkelte spiller og i holdet. Inspirer dine omgivelser gennem din ledelse - og skab en fælles vision gennem værdibaseret ledelse.

"The fellowship of values"

Styrk dine lederevner

Få mere ud af dine trænerkompetencer

Udvikl nye lederkompetencer

Få alle atleters/spilleres kompetencer frem

Skab en Top Performance kultur

Skab store sportslige resultater

FORSTÅELSE

At forstå de enkelte atleter bedre, deres motivation, deres kvaliteter og hjælpe dem med at overkomme
deres udfordringer.

KLUBKULTUR

At skabe mere ensretning i klubben fra ledelsen, til dig som træner og hele vejen til den enkelte atlet.

PROFESSIONALISME

At kunne klæde atleterne på til et professionelt elitemiljø – som normalt leder efter udvalgte kvaliteter hos individet.

KOMMUNIKATION

At kommunikere mere målrettet og effektivt med hver enkelt atlet.

RESSOURCER

At udarbejde en analyse for atleten og for holdet der viser styrker, svagheder, muligheder og trusler, for herigennem at udvikle atleten og holdet.

PRÆSTATION I PRES

At lære den enkelte atlet at håndtere stressed situationer og undgå at bidrage med de ubalancerede egenskaber som er skjult i en hver atlet.

SAMSPIL/TEAMWORK

At gøre holdet og den enkelte atlet stærk ved at sætte alle de personlige kvaliteter/ressourcer i spil under parolen: ”Forskellighed gør stærk”.

SPILLER TRIVSEL

At skabe større forståelse hos den enkelte spiller for sig selv og for andre på holdet.

EKSEMPEL

Læs om hvordan typologierne benyttes bedst muligt i sporten gennem dette fodbold eksempel.

Download her

Interesseret i lederuddannelsen for trænere

Er du træner, mentaltræner eller har du en anden rolle i klubben, hvor du arbejder med mennesker - og vil  du gerne blive endnu dygtigere til at få det maksimale ud af dine egne menneskelige kompetencer, samt inspirere dem omkring dig til at udfolde deres kvaliteter - så kontakt os og få planlagt et skræddersyet ledelsesudviklingsforløb. Lederuddannelsen er som udgangspunkt skræddersyet til netop dig og foregår i din klub over en 2 måneders periode. Send os en mail nedenfor med sportsgren, niveau og kontaktdata og vil kontakte dig for at skræddersy et tilbud til dig.

Skærmbillede 2019-04-14 kl. 11.33.56.png

SPILLERE

SPILLER PROFIL

På uddannelsen gennemgås et eksempel på spillerprofilen. Spiller profilerne indeholder karakteristika for den enkelte spiller, spiller kvaliteter i forhold til træner og klub, udviklingsprofil, type dynamik samt kommunikationsprofil. 

Skærmbillede 2019-04-14 kl. 11.34.30.png

TRÆNERE

TRÆNER PROFIL

Efter første undervisning på uddannelsen udarbejdes din helt personlige trænerprofil. Træner profilerne indeholder karakteristika for dig som træner, ledelsesprofil, ledelsestypen overfor de enkelte spillertyper samt personlighedsdynamik.

Skærmbillede 2019-04-14 kl. 11.34.57.png

TEAM

TEAM PROFIL

På uddannelsen gennemgås et eksempel på teamprofilen. Team profilen indeholder holdprofil, hold ressource overblik, kultur profil i henhold til klub miljø og træner. 

bottom of page