At forstå de enkelte atleter bedre, deres motivation, deres kvaliteter og hjælpe dem med at overkomme
deres udfordringer.

FORSTÅELSE

At skabe mere ensretning i klubben fra ledelsen, til dig som træner og hele vejen ned til den enkelte atlet.

KLUBKULTUR

At kunne klæde atleterne på til et professionelt elitemiljø – som normalt leder efter udvalgte kvaliteter hos individet.

PROFESSIONALISME

At kommunikere mere målrettet og effektivt med hver enkelt atleter.

KOMMUNIKATION

At udarbejde en analyse for atleten og for holdet der viser styrker, svagheder, muligheder og trusler, for herigennem at udvikle atleten og holdet.

RESSOURCER

At lære den enkelte atlet at håndtere stressed situationer og undgå at bidrage med de ubalancerede egenskaber som er skjult i en hver atlet.

PRÆSTATION I PRES

At gøre holdet og den enkelte atlet stærk ved at sætte alle personlige kvaliteter/ressourcer i spil under parolen: ”Forskellighed gør stærk”.

SAMSPIL/TEAMWORK

At skabe større forståelse hos den enkelte spiller for sig selv og for andre på holdet.

SPILLER TRIVSEL

Læs om hvordan typologierne benyttes bedst muligt i sporten gennem dette fodbold eksempel.

Download her

EKSEMPEL

SPILLERE

SPILLER PROFIL

Der udleveres i løbet af dagen profiler på en enkelt spiller. Spiller profilerne indeholder karakteristika for den enkelte spiller, spiller kvaliteter i forhold til træner og klub, udviklingsprofil, type dynamik samt kommunikationsprofil. 

TRÆNERE

TRÆNER PROFIL

Der udleveres og gennemgåes i løbet af dagen profilen på trænerne. Træner profilerne indeholder karakteristika for træneren, ledelsesprofil, ledelsestypen overfor de enkelte spillertyper samt personlighedsdynamik.

TEAM

TEAM PROFIL

Der udleveres i løbet af dagen en samlet team profil. Team profilen indeholder holdprofil (1 spiller), hold ressource overblik, kultur profil for 1 spillere i henhold til klub miljø og træner. 

Vi laver et tilbud til din klub
BOOK NU

Interesseret i vores næste træneruddannelse

Er du den eneste fra jeres klub der ønsker at tilmelde dig - så afholder Sapience også uddannelsen i Brøndby, hvor trænere fra flere klubber deltager. Er du interesseret i at blive kontaktet næste gang uddannelsen afholdes kan du skrive dig på kontaktlisten. Send os en mail nedenfor med sportsgren, niveau og kontaktdata.