top of page

Indsigt og udvikling

Forskellighed skaber vindermiljø

 

Profiler som giver indsigt og udvikling

 

Sapience har udviklet en sportsprofil, som har til formål at analysere og udvikle teamet, trænere og de enkelte atleter.

 

Analyse- og udviklingsredskabet er baseret på en online personlighedsprofil, således at man online kan analysere trænere og atleter og give dem muligheden for større forståelse og udvikling.

 

Profilen udspringer af energipsykologien og tager sit afsæt i 7 grundlæggende typer/kvaliteter som findes i alle mennesker. Testen viser sammensætningen af disse kvaliteter i det enkelte individ. Hver kvalitet er værdifuld for et team i forskellige situationer og kan alle trænes gennem forskellige øvelser.

 

 

 

Sapience udbyder 3 forskellige profiler:

Energityper_100218_edited.png
Skærmbillede 2019-04-14 kl. 11.33.56.png

Atletprofilen

Atletprofilen giver mulighed for en dybere forståelse af egne kvaliteter og adfærd, både i balance og under pres. Profilen klarlægger hvilken grundlæggende motivation der driver dig som atlet og herudover giver den mulighed for at udvikle flere personlige kvaliteter og genkende disse hos andre.

Trænerprofilen

Trænerprofilen giver en dybere forståelse af dine egne ledelsesmæssige kvaliteter og adfærd, både i balance og under pres. Herudover klarlægger profilen hvilken grundlæggende motivation du har som træner og hvordan du kan arbejde bedst muligt med andre ledelsestyper for derigennem at kunne udfolde samtlige atleters fulde potentiale.

Teamprofilen

Teamprofilen skaber det optimale overblik og sikre et solidt grundlag for at arbejde med klubkultur, holdanalyser, spillerindkøb, holdsammensætning, teamforståelse, gruppedynamikker, kommunikationsstrategier, trivsel og produktivitet mv.

bottom of page