top of page

Udtalelser fra kunder

420127587_1098755057910738_6878250879991
Jeg var så heldig at møde Jesper da jeg startede på Brøndby Idrætsefterskole. Jeg opsøgte ikke direkte Jesper for at samarbejde, men det blev en naturlig ting for os begge, at drøfte udvikling, fremtid, drømme og målsætninger. Jeg fandt først ud af, hvor vigtigt det er at have et menneske som Jesper i sit liv, da jeg lærte ham at kende og vi startede et samarbejde. Jeg havde derfor ingen forventninger til, hvad vores samarbejde skulle udvikle sig til, men jeg mærkede med det samme, at Jesper kunne hjælpe mig med at realisere mine drømme.

 

Det er aldrig nemt at åbne op til ens inderste tanker og følelser overfor et “fremmed” menneske, men Jesper gjorde det meget naturligt. Jeg følte hurtigt en stor tryghed og fortrolighed, som gjorde at vi kunne arbejde dybt og grundigt. Samtidig gik jeg altid fra vores samtaler mere indsigtsfuld og klogere på mig selv.
 
Samarbejdet med Jesper er helt unikt på grund af hans personlighed og nærvær. Han er MEGET mere end en mental coach. Han er der altid og han har en fantastisk egenskab til at balancere, at støtte og at udfordre på samme tid. Jeg ved at uanset situationen, vil jeg føle mig forstået men også udfordret til at udvikle mig yderligere. Derudover stiller Jesper sig aldrig tilfreds, hvilket hjælper mig til hele tiden stræbe efter det ypperste.

 

Jeg har gennem vores arbejde opnået større forståelse for andre mennesker og for mig selv. Jeg har lært at forstå og løse forskellige situationer, både privat og professionelt. Herudover har jeg lært at forholde mig kritisk til mig selv, så jeg kan få det meste ud af både gode og dårlige perioder.

Jeg er 110% overbevist om, at jeg ikke havde været hvor jeg er i dag, uden Jesper ved min side.

Jeg er 110% overbevist om, at jeg ikke havde været hvor jeg er i dag, uden Jesper ved min side.

Mads Hermansen

Mads Hermansen, Leicester City, Danske Landshold, Fodbold

Frenne.jpeg
Jeg valgte at tage fat i Jesper, da jeg havde en periode hvor jeg kæmpede en del med mig selv, og det havde jeg nok altid gjort. Jeg håbede Jesper kunne hjælpe mig med at få styr på mine tanker, så jeg kunne præstere bedst muligt inde på fodboldbanen. Efter vores første samtale var jeg allerede overbevidst om at jeg rigtig gerne ville arbejde videre med Jesper fordi jeg fra dag 1, følte en sindssyg god kemi mellem Jesper og mig. Det er også én af de vigtigste ting for mig i vores nuværende arbejde. 
 
Herudover følte jeg også allerede i den første periode et store fremskridt i måden jeg tænkte på. Vi tog udgangspunkt i persontypologier, hvilket hjalp mig med at forstå andre mennesker bedre, hvilket jeg synes jeg tidligere havde “strugglet” lidt med. Dette er idag en af mine klare styrker, hvilket Jesper har hjulpet mig med, gennem hans store viden om bl.a. typologier.
 
Mit indgående kendskab til persontypologier er klart noget af det som har gjort den første forskel. Jeg forstår mange mennesker langt bedre nu.
 
Jeg tror ikke jeg ville have været der hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for de utallige samtaler med Jesper og min store viden til Persontypologier. Alle burde have en Jesper i deres liv.

Jeg tror ikke jeg ville have været der hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for de utallige samtaler med Jesper og min store viden til Persontypologier.

Morten Frendrup

Morten Frendrup, Genoa C.F.C., Fodbold

Hermansen
Frendrup
Rasmus
image1.png
"Jeg startede hos Sapience på et tidspunkt, hvor min karriere var på vej i den forkerte retning. Jeg havde en slem skade i knæet, som tog meget af lysten og motivationen fra mig. Jeg besluttede mig for at give det et skud og optimere på alt det, jeg havde mulighed for. Jeg startede derfor et forløb med Sapience med et håb om, at det hjalp mig både med at acceptere den situation, jeg var i på daværende tidspunkt, men også for at optimere træning og konkurrence.

 

Jeg var egentlig ret åben for at indgå samarbejdet, da jeg altid har troet på, at der var en kæmpe værdi for en atlet i, at man optimerer på den mentale del. Derudover var Jesper blevet anbefalet, og jeg var derfor overbevist om, at det var et seriøst tilbud, hvilket jeg også blev bekræftet i. Samarbejdet udviklede sig over tid til at blive mere konkret, men det gjorde kun processen sjovere. Jeg har fået redskaber, som har gjort mig mere bevidst i træningshallen, hvilket over tid har påvirket mine resultater positivt.

 

For mig, som aldrig har haft forløb med mentaltræning før, har det været ekstremt brugbart at få hjælp til at navigere i alle de facetter sport indeholder. Jeg har lært generelle måder at tænke og løse problemer på, og jeg har lært mig selv meget bedre at kende i forhold til mine adfærdsmønstre og min personlighed både omkring min sport, men også generelt. Derudover har det hjulpet mig meget, at der har været en hjælp til at prioritere fokusområder, så jeg har kunnet fokusere 100% på de ting, man er kommet frem til at arbejde på i en given periode.

 

Den største forskel for mig har klart været, at jeg både forstår mig selv bedre, men også har fået hjælp til at forstå min makker bedre ved at arbejde med de forskellige personlighedstyper. Det har givet mig bedre forståelse for min makker samt givet mig bedre mulighed for at kommunikere effektivt i samarbejdet med makker og trænere. Min generelle bevidsthed om mig selv er det"

Jeg har fået redskaber, som har gjort mig mere bevidst i træningshallen, hvilket over tid har påvirket mine resultater positivt.

Rasmus Kjær, Herredouble - Det danske landshold

Rasmus Kjær
Mikkel.jpeg

"Jeg startede mit samarbejde med Jesper fra Sapience fordi jeg synes måden at arbejde på er sindssygt spændende og at det kunne hjælpe mig til at optimere min karriere mest muligt.

 

Jeg havde set og prøvet måden at arbejde med de forskellige typer på før, men den måde Jesper arbejder på, er meget mere omfattende end jeg havde prøvet før og det rammer meget mere personligt og detaljeret.

 

Det at få forståelsen for de forskellige typer og hvor meget de hver især fylder hos mig og lade det hele være mere naturligt er den største forandring for mig. At jeg ikke bruger kræfter på at kæmpe i mod, men også uanset hvilken udfordring der skulle opstå, føler jeg en enorm tillid til Jesper og føler at det er den absolut ypperste støtte og kompetence jeg har ved min side.

 

Helt konkret føler jeg at jeg har fået flere redskaber til at håndtere det der skulle komme i hverdagen. Både til træning og kampe, men også i privatlivet. Bedre balance i alle facetter i mit liv."

Meget mere omfattende end jeg havde prøvet før og det rammer meget mere personligt og detaljeret

Mikkel Andersen

Mikkel Andersen, Fremad Amager

Wochner1.jpeg

Efter en indledende samtale, hvor vi gennemgik den personlighedstest jeg havde lavet, stod det meget klart for mig at jeg vil starte et samarbejde med Jesper. På mødet kunne Jesper fortælle hvem jeg var som person, med ting som jeg har/havde nemt ved og andre ting som jeg kunne have svært ved. Samtidig med det gav Jesper mig mange gode analogier og metaforer, som gjorde det nemmere for mig at forstå hvordan min hjerne tænker og fungere sammen med min krop.

 

Jeg kunne hurtigt se den udvikling Jesper kunne/kan hjælpe mig med i mit golfspil i form af optimering af den måde jeg tænker på, både på- og udenfor golfbanen. På den måde har Jesper hjulpet til at optimere min performance på golfbanen, men samtidig blive det bedste menneske jeg kan blive, udenfor golfen og derfor i sidste ende at kunne nå mit mål om at blive en top golfspiller i verden.

 

Den største hjælp for mig er, at jeg kan snakke med en om de tanker jeg har ude på golfbanen både gode og knap så gode. Det giver en ro for mig at kunne vende mine tanker med en, som har forståelse for mentaliteten i sportens verden, da det mange gange er tanker og ideer som ikke nødvendigvis giver så meget mening for en mindre sportslig person.

 

På golfbanen har samarbejdet med Jesper hjulpet mig med at gøre svære situationer nemmere eller overkommelige, ved at tænke på en anden måde og fange mine tanker inden de går ned ad den negative spiral. Udenfor golfbanen har det hjulpet mig på samme måde, i form af de metaforer og analogier som Jesper har givet mig.

Det har hjulpet til at optimere min performance på golfbanen, men samtidig blive det bedste menneske jeg kan blive

Marcus Wochner, Professionel Golfspiller

Marcus Wochner
Ross.jpeg

Jeg startede samarbejdet med Sapience, fordi jeg havde hørt godt Jesper fra andre fodboldspillere. Efter den vores første snak, havde jeg et rigtigt godt indtryk af Jesper som menneske og var derfor overbevist om, at et samarbejde ville være godt for mig, og at Jesper kunne hjælpe mig.

 

Den største hjælp for mig, har været vores uforpligtende samtaler. Ikke kun om fodbold, men mere om andre personlige ting, og livet generelt. Det har hjulpet mig meget, og givet mig nye perspektiver på forskellige ting. For at præstere bedst muligt, skal jeg fungere bedst muligt som menneske, og det hjælper Jesper mig med.

 

Jeg får ofte en stor motivation efter jeg har snakket med Jesper og han er super god til at læse mennesker, og ved hvad der er behov for at sige, for at få den bedst mulige reaktioner eller resultat ud af situationen. Jeg føler, at de ting man ikke selv har svaret eller løsningen på, der har Jesper det som regel, og det er en super god ting.

For at præstere bedst muligt, skal jeg fungere bedst muligt som menneske, og det hjælper Jesper mig med

Mathias Ross

Mathias Ross, NEC Nijmegen

Ross
Mikkel
Wochner
bottom of page