top of page
Søg
  • Jesper Bundgaard

Sådan kommer du hurtigst tilbage fra en sportsskade

Kender du det - når du som atlet har været igennem et skadesforløb og kommer til at gå lidt for hurtigt i gang?


Her skal du arbejde på at finde en bedre balance mellem den passionerede, dedikerede side i dig selv og den mere strategiske, taktiske del. Den passionerede del vil drive dig mod at komme hurtigt tilbage - mens den taktiske del vil sørge for at holde lidt igen ift. en fysiologisk viden om hvor hurtigt du kan gå frem.


Dette er blot et af de steder i sportens verden, hvor vi kan benytte typologiredskabet og den bagvedliggende energipsykologi til at balancere vores adfærd og forstå dette.

Disse to psykologiske funktioner er nemlig modsætninger til hinanden. Det betyder i praksis at du som atlet må følge en plan, og samtidig lærer at forstå, hvor vigtigt det er at finde balancen mellem netop disse to kvaliteter (passion vs. tanke).


Er du atlet og ønsker du at tage din udvikling til næste niveau - så læs mere her, om hvordan vi kan hjælpe dig eller kontakt os og få et tilbud på mentaltræning.Er du træner og ønsker du at arbejde aktivt med dette redskab på jeres hold eller i jeres klub - så læs mere her om hvordan vi kan hjælpe jer eller kontakt os og arranger et møde, hvor vi kan give vores bud på hvordan vi kan hjælpe med at skabe store sportslige resultater for klubben, trænere og atleter.

51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page